zondag 27 november 2011

Toch nog een verjaardagskaartje!

Mijn dochter vond het ook leuk om nog een verjaardagskaartje te krijgen. Dus ben ik aan de slag gegaan en als resultaat dit kaartje. Het is gestempeld op craft papier en eens een keer ingekleurd met Derwents. Als je al een tijdje met Distress inkt inkleurt, moet je daar wel weer aan wennen. Natuurlijk nog wat stansen van Magnolia gebruikt en het hartje in geloof ik van Marianne Design. Het molentje is een stempel ook weer ingekleurd met Derwents. Met wat sterren en hartjes van Xenos, taartrandje, hoekje van karton en wat bloemen wordt het toch weer helemaal naar mijn zin.

Een fijne avond allemaal!

xoxo Annette

vrijdag 25 november 2011

Lang zal ze leven!

Vandaag wordt ons meisje 17 jaar, wat een leeftijd alweer.... Ik weet nog precies wanneer ze geboren werd, wat een prulleke was het toch. Om 07.59uur herdachten we samen dat moment weer. Wat was en ben ik blij met haar. Vandaar deze layout......:-)
Vanaf dit jaar deel ik haar met haar vriendje, heerlijk voor haar dat ze iemand gevonden heeft.
Op de layout laat ik zien d.m.v. het lege kooitje en de tekst 'Spread your wings"dat ze aan het uitvliegen is.
Het hartje van Tim Holtz en de sleutel geeft de sleutel naar haar hart aan. Dat slaat natuurlijk op haar en haar vriendje. De T en de M zijn  de eerste letters van hun namen.
Rechts boven in het opengescheurde stukje papier is een kantje gebruikt van vroeger. Het was van een zelfgemaakt hoofdkussensloopje die mijn moeder voor mijn wiegje heeft gemaakt. Een beetje nostalgie...altijd leuk.
De rand van de layout is gemaakt van een kartonnen doos bewerkt met witte verf met embossing poeder.
De T,M, sleutel en sleutelgatbeslag zijn bewerkt met Gesso en wat gekleurd  met Vintage Photo en Dusty Concord. De T en M zijn ook nog met embossingpoeder kleur Koper bewerkt.
Zo nu ga ik maar eens boodschappen doen voor het feest vanavond. Altijd genoeg te doen met een verjaardag......

Ik ben erg blij met het resultaat...en weer benieuwd wat jullie ervan vinden.
Tot volgende keer!

xoxo Annette

woensdag 23 november 2011

Finding Santa's hat! So nice

Hallo allemaal,
Ik heb gezien dat er weer nieuwe volgers op mijn blog zijn bijgekomen. Welkom hoor! Ik ben erg blij met jullie, het is zo leuk om al jullie berichtjes te lezen....:-)
Hier dus weer een nieuw kerstkaartje. Aangezien ik met donker van huis weg ga en met donker terug kom is het moeilijk om een foto in het daglicht te maken. Ik heb diverse plaatsen in huis geprobeerd en dit is de beste foto geworden hoor.
Op dit kaartje heb ik gebruikt:
  • Distress Inkt in de volgende kleuren: Pine Needles, Antique Linen en Blacksoot.
  • H2O's verf: Hot Cinnamon
  • Allerlei stansen 
  • Bloemetjes van Prima marketing zelf ingekleurd met H2O's verf
  • Poffy velvet
  • Elzybells art stamps 10-039-J(UM) Sleeping Mouse
  • Verbandgaasje
  • Naaimachine stiksels
Ik zie jullie hopelijk vrijdag terug wanneer ik mijn verjaardags layout presenteer, die voor mijn dochter is die dan 17 jaar wordt. Tot dan en een hele fijne avond!

xoxo Annette

Sneak-peak verjaardagslayout voor mijn dochter

Mijn dochter: Mam zegt ze, ik verwacht wel een kaart van je met mijn verjaardag. Een dag later: Nou eigenlijk wil ik liever een layout voor in mijn kamer. No pressure hoor!zegt ze dan ook nog. Nu ben ik natuurlijk aan de gang gegaan, maar kan hem helaas nog niet aan jullie tonen natuurlijk. Een kleine sneak-peak kan wel natuurlijk wel!!
Aanstaande vrijdag zet ik hem helemaal op mijn blog.

xoxo Annette

maandag 21 november 2011

Love fish

Allereerst vind  ik het weer fijn dat jullie komen kijken op mijn blog. Het weekend is weer voorbij en de werkweek begint weer. Afgelopen vrijdag ben ik naar Stampinback in Gilze geweest. Daar kun je nu een stempel laten maken met je eigen naam erop. Deze kost maar 4,95 en is de volgende dag al klaar. Je kunt ook een eigen ontwerp inleveren van een A4 grootte. Die verkleinen ze dat naar een mooie stempel. Kosten daarvoor weet ik niet maar ik denk ook 4,95. Zie hieronder mijn stempel, super leuk toch achter op je kaart. Er zijn allerlei voorbeelden waar je uit kunt kiezen.                                                                        
En natuurlijk weer een nieuw kaartje gemaakt:
Op deze kaart heb ik de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt:
Tumbled Glass, Antique Linen, Gathered Twigs, Black Soot.
Ook heb ik gewerkt met H2O's de twinkling waterverf in de kleuren: Bolivian Blue en Burnt Umber, deze kleuren zie je terug in de pinguin en het visje . Helaas niet het mooie glansje, dat krijg je gewoon niet gefotografeerd helaas. Het papier is van Bo Bunny en daar  heb ik een scheurrandje gemaakt aan de bovenkant. Wat koperen  embellishments,naaimachine stiksels,lintje,houten embellishment snowflake, bloemen ,hartjes stans van Hanny, lovely fence van Magnolia en de hartjes van het hekje gebruikt tussen de pinguin en het visje.Veel bloemen maakt het geheel af.
Ik ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden.

Een fijne dag voor iedereen!
xoxo Annette

zaterdag 19 november 2011

Tilda aan 't skiƫn

Hallo allemaal weer,

Allereerst wil ik alle nieuwe volgers welkom heten op mijn blog. Ik vind het erg gezellig dat jullie allemaal bij mij komen snuffelen. Ik heb de laatste tijd veel keren gehoord dat ik de kaarten eigenlijk anders zou moeten fotograferen, zodat ze beter uitkomen. Ik ben daar een beetje mee gaan expirimenteren en heb een mooie spiegelreflexcamera gekregen van mijn man. Hij stond al jaren op mijn lijstje, maar het kwam er maar niet van om te gaan kopen. Ik kon alles gewoon wel doen met mijn Sony N1 maar geen actiefoto's. Dus nu ben ik helemaal gelukkig met mijn nieuwe camera en heb ik meteen alle goed bedoelde adviezen voor lief genomen en ik hoop dat mijn kaarten nu beter uitkomen. Wat vinden jullie ervan?

Hier dus mijn nieuwe kaartje gemaakt van hoofdzakelijk bruin/wit/licht blauw.
Ik had weer een zin in een ander modelletje kaart. Je kunt hem dichtbinden met een lintje aan de rechter kant en hij sluit middenvoor. Alle kanten zijn bewerkt met papier van Bo Bunny Snowfall Collection.
In het lantaarntje brandt licht, dit is gedaan met doorzichtige en gele stickles. Het geeft wel een grappig effect.
Natuurlijk weer diverse stanzen gebruikt (Magnolia, Marianne design, Tim Holtz).De kleuren Distress Inkt die gebruikt zijn, zijn: Walnut Stain, Faded Jeans, Vintage Photo, Tattered Rose, Worm Lipstick, Gathered Twigs en dan nog  h2O's verf kleur: Nutmeg. Het woord Season's Greetings is verstopt onder de voorflap en is pas te zien als je het kaartje open doet.

Ik ben benieuwd wat jullie er weer van vinden.......

Een fijn weekend iedereen en tot een volgende keer....

xoxo Annette



woensdag 16 november 2011

Kaartje in het blauw...

Hallo allemaal,
Ik wil allereerst mijn nieuwe volgers welkom heten op mijn blog. Leuk dat jullie mij willen volgen, dat waardeer ik echt. Super leuk als jullie ook een berichtje achterlaten.
Het is weer een kerstkaartje geworden vandaag en ditmaal in het blauw, ik wilde eindelijk die mooie diep donkerblauwe bloem van Magnolia gebruiken. Natuurlijk weer de stans Romantic Lace en Mistletoe en een Tag en 'de' denneboom, wat jute, naaimachine stiksels, liquid pearls, stickles, gesso als sneeuw op de kerstboompjes, papier van Pion en Maja design, wat leuke takjes,Distress inkt in de kleuren: Forest Moss, Chipped Sapphire, Gathered Twigs, Mustard Seed, Tattered Rose en Worm Lipstick.
Ik heb weer erg veel plezier gehad in het maken van deze kaart.....:-)
Ik wens jullie een fijne avond en tot volgende keer,

xoxo Annette

maandag 14 november 2011

Deze kant op naar 't feest!

Met dit kaartje wil ik meedoen aan challenge no 4  van http://magnoliacardschallenge.blogspot.com/ Wish me luck Het is de eerste keer dat ik meedoe aan een challenge.....:-)
Hallo allemaal, hier weer mijn volgende kaartje. Vandaag is mijn vriendin Nicole B. jarig en heb ik deze kaart voor haar gemaakt. Het is een tweedehands Tilda gescoord op de rommelmarkt bij de Scrapheap een paar weken geleden. Alle bladeren zijn in een keer van de week van de bomen gevallen en het is erg koud ,dus een  toepasselijk plaatje vond ik.
Ik vond het leuk om het wegwijzertje ook te gebruiken en heb gekozen om ze te combineren met Tilda in 1 plaatje. Nu is het net of ze denkt: Deze kant op naar het feest! Ook een detail is dat het vandaag de veertiende is en onder rechts staat 14 omsingeld. Het lievelingsgetal van Nicole is alles wat eindigt op een 4. Leuk papier van My mind's Eye is dat.
Weer veel verschillende dingen gebruikt: Liquid pearls, Doohickey stansen van Magnolia, Pion design papier geloof ik, paars netje, alle bloemetjes behalve de paarse heb ik zelf gemaakt van bestaande bloemen( deze zijn losgeknipt en met het lijmpistool aan elkaar gemaakt zodat je lieve bloemenknopjes krijgt).
De Distress Inkt die op dit plaatje zijn gebruikt zijn: Dusty Concord, Black Soot,Walnut Stain, Vintage Photo, Antique Linnen, Gathered Twigs, Tattered Rose en Worm Lipstick.
Ook heb  ik nog een kleur H2O's gebruikt: Burnt Umber.
Ik vind het weer leuk om hem aan jullie te laten zien en ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Lieve groetjes en tot volgende keer!

xoxo Annette

zondag 13 november 2011

Woordverificatie uitzetten

Op cornelie-colorfullcornelie.blogspot.com haar blog kwam ik een bericht tegen over het uitzetten van de woordverificatie. Nadat ik zelf een blog ben begonnen wil ik dit bericht plaatsen zodat iedereen kan zien hoe je dit doet. Het is aan mij ook gevraagd om te doen, maar ik wist niet zo goed hoe. Het is een hoop werk om  elke keer de woordverificatie in te vullen. Dus eentje minder is weer meegenomen. Als je de volgende stappen volgt is het helemaal niet zo moeilijk. Dus misschien denken sommige volgers dat wil ik ook, dan doe je dus dit. Ik heb het berichtje van Cornelie  gekopieerd:Kies je voor uitzetten: ga achtereenvolgens naar: Dashboard.........Instellingen.......Reacties.......Woordverificatie......NEE!......Instellingen opslaan.

Hopelijk is het zo duidelijk en als het goed is is hij bij mij dus ook UIT!


xoxo Annette


zaterdag 12 november 2011

Tilda skating on ice

En alweer een kerstkaartje deze keer:
Een mooie Magnolia Tilda in het lichtblauw, gezellig aan 't schaatsen achter het riet.
Al met al heb ik op deze kaart weer gebruikt allerlei bloemetjes, witte dingetjes van de Action, een mooi embellishment van Karin gekregen. Met wat fantasie(dat heb ik geloof ik wel) zijn het net schaatsijzers.
Karin heeft delen van een oude ketting aan mij gegeven en daar kan ik zeker wat mee. Vandaag dus het eerste deel gebruikt.
Ook weer diverse stansen van Whiff of Joy, Magnolia en anderen. Ook de tag ontbreekt niet, wat is die toch leuk op een kaart. Soms gebruik ik de blauwe kleine bloemetjes/balletjes apart en houd ik de groene sprietjes over . Hier heb ik de sprietjes die ik over had als riet gebruikt. Ik heb het lantaarntje ook maar eens op de kaart gezet. En natuurlijk weer ingekleurd met Distress Inkt. Tumbled Glass en de nieuwe herfstkleur bruin. Tattered Rose en Wormlipstick voor het gezichtje met een beetje Vintage Photo. Om het net te laten lijken dat ze schaatst heb ik 3x4 puntjes gezet met liquid pearls. Wat stiksels met het naaimachine mogen ook niet ontbreken natuurlijk.
Als laatste wil ik jullie nog vertellen welk soort papier: Pion design, My minds Eye Signature Christmas.
Ik ben er weer blij mee en bedankt nieuwe volgers en hopelijk zie ik jullie snel terug op mijn blog.
Ik zou het erg leuk vinden als jullie een berichtje achterlaten.......:-)

xoxo Annette

vrijdag 11 november 2011

25 december

Hallo allemaal weer,
Na een paar spannende dagen ben ik blij dat er niets gevonden is....:-) Het is super fijn om te horen dat alles in orde is. Dus ben ik vandaag, mijn eerste vrije dag deze week, gezellig naar de Scrapheap gereden.
Heerlijk even door de winkel gestruind, lekker kopje thee gekregen van Carla, veel gebabbeld en mijn nieuwe Distress inkt bewonderd. Ik had de drie nieuwe besteld van Tim Holtz om mijn verzameling compleet te houden. Ik heb ook nog papier meegenomen van het merk: Stella and Rose, heel mooi en in deze kaart gebruikt (het velletje met de cijfers). Op de kaart heb ik het cijfer 25 omcirkeld, natuurlijk om de relatie met eerste kerstdag aan te geven.
Met de mooie kleur bruin: Gathered Twigs heb ik het mannetje ingekleurd. Jullie snappen dat ik die natuurlijk moest proberen in mijn volgende plaatje. Lekker in het zonnetje heb ik me vanmiddag geinstalleerd op mijn scrapkamertje.
Nu zal ik hem dan eindelijk laten zien:

Verder heb ik ook nog de volgende kleuren aan Distress Inkt gebruikt: Tattered Rose, Aged Mahagony, Walnut Stain en Pine Needles. Het mutsje van het meisje is AAIbaar: gemaakt van Gallery Glass Velvet.
 Eerst doe je wat Tacky Glue op de stempel, best veel eigenlijk, daarna strooi je de Velvet erop, daarna al het teveel eraf schudden en laten drogen.
Ook zijn alle randen van het papier met een matte embossing poeder behandeld en wel die van Ranger: Sea Foam White. Carla nog bedankt voor het uitproberen......:-) De witte bloemen zijn zelf in elkaar gezet met het lijmpistool. De stans is van Tim Holtz (met crackle paint)  en Magnolia. Het zilverkleurige embellishment (de krans) maakt het plaatje compleet.
Ik ben weer helemaal blij en hoop dat jullie hem ook leuk vinden.......

xoxo Annette

woensdag 9 november 2011

Wishing you....

Graag wil ik de nieuwe volgers welkom heten. Als je nog niet zo lang een blog hebt is het super leuk te zien dat je weer een volger erbij hebt. Zeker nu ik op een uitslag zit te wachten van een mammografie sterkt me dat enorm. Dus nogmaals bedankt voor alle interesse!

Het kan niet anders in deze tijd: Weer een kerstkaartje. Tilda van het vorige kaartje weer gebruikt in een
ander kleurtje. Wat is ze toch mooi!
Op deze kaart heb ik weer het volgende gebruikt:

  • Een embossing mal met Noel erop, gemaakt op een 2 kleuren cardstock die je lekker kan schuren zodat je zo'n mooi zacht effectje krijgt.
  • Kantje
  • Magnolia tag
  • Naaimachine stiksel
  • Paars netje
  • Verbandgaas onder de tekst Wishing you (deze zijn van Me to you)
  • Magnolia bloemen
  • Papier van Magnolia
  • Tim Holtz snowflake
  • Stempels van geloof ik Marianne design
Het is zo leuk om zo'n kaartje te ontwerpen hĆØ, heerlijk gewoon. Al je gedachten vliegen weg.........
Hoop dat jullie ook weer genieten van mijn kaartje!

Tot volgende keer!

xoxo Annette

zondag 6 november 2011

Christmas Angel


Allereerst wil ik mijn nieuwste volgers welkom heten op mijn blog. Erg leuk om zoveel reacties te krijgen op mijn kaarten. Ik lees ze met heel veel plezier en ik wil jullie ervoor bedanken. Het enigste wat ik kan hopen is dat jullie mijn blog blijven bezoeken en reacties blijven geven. Super leuk en bedankt hiervoor!

Nu heb ik weer een kerstkaartje gemaakt met mijn nieuwste stempel van Magnolia. Een zittende was al heel lang mijn wens en dit is ze geworden. Ik kon niet wachten om hier een kaartje van te maken.
Deze Magnolia heeft vleugels en die heb ik met Stickles bewerkt om er toch iets magisch van te maken.
Het meisje is gestempeld op papier en uitgestansd met Nellie's multiframe. En dan alleen de buitenste ring.
Om te zorgen dat je de benen van haar er niet afsnijdt met de stans moet je deze eerst uitsnijden met een mesje en dan over de stans leggen, dan kun je deze gewoon uitsnijden met je stansmachine. Ook met een deel van de vlecht heb ik dat moeten doen. Natuurlijk mag de Magnolia Scalloped Tag niet ontbreken. Daarop is een kadootje gestempeld van Clear stamps van Studio G. Verder heb ik gebruikt:
  • Papier van Pion Design (ben ik echt fan van)
  • Kerstboom stans van vorig jaar
  • Houten embellishment snowflake
  • 1 snowflake Tim Holtz
  • Bloemetjes gekocht bij Hornbach (kunstof bloemetje room wit van kleur)
  • Naaimachine stiksels
  • Stipjes van liquid pearls
  • Slinger(linksboven in de hoek) en kerstboom (in delen gebruikt langs Magnolia meisje) zijn stempels van het merk Kars
  • Magnolia rode bling bling
  • Bling bling steentjes van een oud Euro Disney t'shirt van mijn dochter
  • Magnolia bloemetjes
  • Martha stewart pons
Ik denk dat ik zo'n beetje alles heb uitgelegd en verteld en hoop dat jullie hem weer mooi vinden.
Graag tot de volgende keer!

xoxo Annette

vrijdag 4 november 2011

Looking fine

Hier ben ik weer. Leuk dat jullie er ook weer zijn. Toch gisteravond nog wat tijd gevonden voor dit kaartje.
Het is een Tilda die ik laatst gekocht heb op de rommelmarkt van de Scrapheap. Het is al een oudere Tilda maar blijft een mooi plaatje.

Op deze kaart heb ik gebruikt:
  • Papier van Making memoiries Mistletoe, Maja design en My Minds Eye.
  • Distress Inkt: Stormy Sky, Walnut Stain, Tattered Rose en Forrest Moss
  • Magnolia stans: Lovely Fence, Romantic Lace enSnowflake
  • Grasje van Whiff of Joy (bedankt Nicole)
  • Stans kersttak
  • Clear stamps studio G (season's greetings)
  • De sneeuwpop en Me and my frosty friends zijn stempels van jaren terug
  • Taart randje
  • Prima marketing bloemen
  • Leuke lintjes
  • Naaimachine stiksels
  • Grof touwtje ter decoratie voor het touw van de slee van Tilda
Nou het kaartje staat er weer op en ik zou het  heel leuk vinden als jullie een reactie achterlaten.


XOXO Annette

woensdag 2 november 2011

Nog een kerstkaartje!

Hier is mijn laatste kaartje, heb weer van alles gebruikt om het tot een leuk geheel te maken.
Het stempeltje heb ik gekocht op de tweedehandsmarkt bij de Scrapheap in Sprang Capelle.
Het was weer lekker snuffelen en uitzoeken daar. Heerlijke koopjes!
Ook de Tim Holtz stanzen doen het weer leuk op de kaart. De grijze bloem heb ik zelf gemaakt van een 3 gekochte bloemen met Organza ertussen. Heb het weer schitterend glitterend gemaakt met Gesso en glitterpoeder en Stickles. Alles weer ingekleurd met Distress Inkt, zoals altijd eigenlijk.
Bedankt weer voor jullie bezoekje! Tot gauw, al moet ik deze week wel full-time werken. Dus waar is de scraptijd???

XOXO Annette